March 19, 2019
Hvad betyder "One of a Kind", når vi man taler om smykkesten?

Hos Anna Cadde betyder ”One of a Kind” i smykkestens sammenhæng, at der kun findes dette ene eksemplar af smykkestenen. Det er en garanti for, at smykkestenen er naturlig skabt, og at den ikke er maskinelt eller kunstig fremstillet.

Det betyder for dig, der køber smykker med disse smykkesten, at du får noget ganske unikt. Det unikke ligger i både farve, struktur eller i den måde lyset brydes på i stenen.

Hvis du køber et smykke med flere sten af samme slags, kan det betyde, at du vil kunne se hvordan farverne i stenene reflekteres på forskellig vis. Det betyder fx også at to øreringe kan se en lille smule forskellige ud.

Når du køber smykker på internettet, er det vigtigt, at det er præcis det smykke du ser på billedet du får leveret, for at sikre at der ikke er tale om kunstigt fremstillede smykkesten.

Smykkesten findes i alle regnbuens farver, kommer fra alle dele af verden og hver enkelt sten har sin unikke sammensætning, farvespil og historie. De er med andre ord helt unikke lavet kun til dig - One of a Kind...

Anette Kring