Sølvsmykker som din bedste signatur.

Stilige smykker til kvinder

Sølvsmykker- mission - vision

Hos Anna Caddé  tror vi på, at alle mennesker er unike. Vores personlighed afspejles i alt hvad vi siger og gør. Du er din egen bedste signatur og dine smykker er en del af dig, de fortæller noget om dig og dine værdier.

Du kan bruge dine smykker som et daglig redskab til at minde dig om, at leve et godt liv, give dig og dine gode oplevelse og minder, eller du kan bruge smykker til at forkæle dig selv med.

Selvforkælelse er vigtigt og et smykke kan få stor betydning i den sammenhæng.

"At bære mine smykker er for mig en form for selvforkælelse, det minder mig om at jeg er unik og hjælper mig i mine bestræbelser på at leve et autentisk -ægte liv "Anette Kring"

Husk på at du er smuk både udenpå og indeni. 

  
Sølvsmykke metafor-ordsprog

 

Anna Caddé smykker er til ægte, inspirerende, mode og kvalitetsbevidste kvinder. 

Vi har valgt at arbejde mest med sterling-sølv, guld- og rosa-guld- plating/ forgyldning, oxyderet sølv samt ægte gemstones / smykkesten. 

Platede/ forgyldte smykker  som giver dig fornøjelsen af den luksus det er, at kunne bære ægte guld eller rosaguld .

Vi mener at en ”fornuftig” pris er en vigtig faktor, der skal give dig mulighed for  at købe forskellige smykker og  også at bruge gemstones/smykkesten i dit personlige udtryk både til hverdag og fest.

Firmaet er stiftet af den danske ejer Anette Kring, har adresse i Covent Garden, London, England og sælger smykker både i Danmark og England.    

Web-shoppen er lige nu på dansk, men der vil komme en engelsk version i oktober 2018.