Kvalitet

Kvalitet er et nøgleord hos Anna Caddé, og derfor kvalitetsstempler vi vores smykker efter internationale regler.

I smykkefremstilling er ædelmetaller sjældent brugt i deres reneste form, men ofte blandet med andre metaller for at sikre stabilitet, smidighed og varighed.

Det er ikke muligt at se kvaliteten af ædelmetallet med det blotte øje, så for at sikre kvaliteten af et smykke, altså at man som kunde ”køber det man får beskrevet man køber”,  er der en lovmæssig forpligtelse til at kvalitetsstemples smykker efter internationale regler. Denne proces kaldes Hallmarking.

Der findes forskellige stempler der alle fortæller hvor meget ædelmetal et smykke indeholder. 

Da Anna Caddé smykker købes og fremstilles i forskellige lande har vi valgt at lade dem alle kvalitetsstemple i London. Vi anvender det mere end 700 år gamle firma The Goldsmiths’ Company Assay Office, Sct. Pouls. Firmaet kontrolleres at The British hallmarking Council. Stemplet ser således ud og vil være at se på alle smykker der indeholder mere end 7,7 gram sølv (Lovgivning).

Alle vores produkter er håndlavede og fremstillet i 925 karat sterling sølv. Guld platingen er i henholdsvis 9 eller 18 Karat. 24 karat guld bruges ikke, fordi det som ædelmetal er så blødt, at et tyndt lag oven på sølv hurtigt vil blive ridset eller slidt af.